Tekstproducten

U kunt Met Andere Woorden op drie manieren inzetten voor een helder verhaal:

Tekst schrijven: u krijgt een nieuwe tekst voor een brochure, rapport, artikel of website.

Kortverhaal: uw verhaal in 10 minuten, voor bestuur of management.

Tekst redigeren: u laat uw eigen tekst bewerken voor meer leesgemak.

Samen Sterk

Voor een compleet verhaal werk ik samen met andere tekstschrijvers, vertalers, fotografen, tekenaars, vormgevers en procesbegeleiders. Stuk voor stuk kleine maar fijne bureaus. Wat ons bindt, is passie voor ons vak, een flexibele werkwijze en een persoonlijke stijl.

Taaltip 2

Taaltip

Tekst En Beeld

Tekstbureau Met Andere Woorden heeft een bijzonder samenwerkingsverband met Fotobureau De Kracht van Beeld. Als u een tekst met bijpassende foto's wilt, verdiep ik mij samen met Fotobureau De Kracht van Beeld in het verhaal, de sfeer en de boodschap. Zo komen we tot een product waarin de kracht van beeld en taal elkaar versterken.

Tekst Schrijven

U gaat een brochure, nota, website, journalistiek, artikel of boek uitbrengen en wilt de gehele tekst door mij laten schrijven. In dat geval bespreek ik met u de hoofdlijnen: het doel, de doelgroep, de boodschap en de uitstraling. Als u de tekst namens meerdere partijen opstelt, zoek ik met u de rode draad die verschillende meningen verbindt. Zo ontstaat een consistente verhaallijn met overtuigende argumenten. Ik verwoord het geheel in heldere taal die aansluit bij de belevingswereld van de doelgroep.

 

Kortverhaal

Bestuurders en directeuren moeten besluiten nemen over ingewikkelde onderwerpen, maar ze hebben weinig tijd om te lezen. Een Kortverhaal helpt goed onderbouwde besluitvorming.

Via een speciale methode werk ik toe naar de essentie, samen met de opdrachtgever. Het resultaat is een krachtige combinatie van woord en beeld. Als digitale 'scrolly' of als pdf. Hiervoor werk ik samen met designers en infographic-makers.

Tekst redigeren

Uw tekst is klaar en misschien zelfs al vastgesteld, maar u wilt de toegankelijkheid vergroten. We bespreken in welke mate aanpassingen mogelijk en wenselijk zijn. Binnen deze randvoorwaarden redigeer ik de tekst. Het nieuwe, geredigeerde verhaal is inhoudelijk ongewijzigd, maar leest gemakkelijker en heeft meer kracht.